Прославете го успешното одржување на INDIA CORR EXPO во NESCO MUMBAI од 8-10 октомври 2022 година.

На GOJON му е чест да учествува на IndiaCorr Expo, тоа е влијателен настан кој се грижи за брзорастечката индустрија за производство на брановидни пакувања и картонски кутии.

GOJON ги носи нашите висококвалитетни производи на изложбата, како целинатранспортен систем на постројки, Машина за ламинирање Single Facer,Auto & Semi-Auto Palletizer, Auto Partition Assembler, итн, кои го привлекоа вниманието на многу посетители.

Навистина веруваме дека ќе го развиеме нашиот бизнис брзо преку оваа платформа со градење на вистинската мрежа, учење на најновите трендови во индустријата за брановидни и картонски кутии.

Со учеството на оваа изложба, запознавме сигурни пријатели од индустријата, вклучувајќи клиенти, партнери, здруженија и сојузнички тела, кои ни овозможуваат повторно да го замислиме нашиот постоечки бизнис со брановидни бранови.

Иако ситуацијата сè уште е тешка поради Ковид 19, тимот на GOJON континуирано истражување и напредок, GOJON интегрира тим за истражување и развој, производство, продажба и услуги по продажбата, современи методи и концепти за управување за да обезбеди квалификувани и стабилни производи, комплетен сет решенија за пакување и поврзани опрема.

GOJON се посветени да обезбедуваат решенија клуч на рака со супериорни производи и совршена услуга за повеќе претпријатија да создадат вредност и профит.

Со нетрпение ги очекуваме вашите прашања и се надеваме дека ќе имаме шанса да соработуваме со вас долгорочно.

3 4 5


Време на објавување: Октомври-14-2022 година